Traficanti de tigari urmariti cu masinile de politie pe strazile din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Străzile din municipiul reşedinţă de judeţ au devenit sâmbătă noapte loc de urmărire cu maşinile între traficanţii de ţigări şi organele de ordine.

Potrivit IPJ Suceava, totul a început în jurul orelor 20:40 când o patrulă mixtă formată din lucrători ai Secției de Poliție Burdujeni şi Poliţia Locală Suceava, în timp ce se aflau pe strada Grigore Alexandru Ghica din cartierul Ițcani, a efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism înmatriculat în străinătate.

Conducătorul acestuia însă nu numai că nu a oprit la semnal ci a apăsat şi mai mult pedala de acceleraţie continuând deplasarea cu viteză spre localitatea Mitocul Dragomirnei.

Conform aceloraşi surse “autoturismul a fost identificat ulterior abandonat pe strada Fagului din municipiul Suceava, în spatele unui imobil aflat în construcție iar în urma controlului efectuat, în interiorul maşinii a fost identificată cantitatea de 1.900 pachete țigări cu timbrul de Ucraina, în valoare de 19.000 lei. Autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul IPJSuceava iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă pentru identificarea autorilor”.


Intră acum și în grupul de