Batran din Suceava, jefuit de o tanara de 24 de ani pe care a adus-o in locuinta sa


Intră acum și în grupul de

Un sucevean în vârstă de 60 de ani a fost furat în locuinţa proprietate personală de o tânără de 24 de ani pe care acesta a adus-o în casă.

Din datele oferite de IPJ Suceava, incidentul a avut loc pe parcursul după-amiezii zilei de duminică. În jurul orelor 16:00, suceveanul, aflându-se în Piaţa din cartierul Burdujeni, s-a întâlnit cu tânăra cu care a mers la domiciliul său și după aproximativ două ore, când cea în cauză a plecat, a constatat că i-a fost sustrasă o borsetă de sub pat, în care avea actul de identitate, un card bancar și alte bunuri personale.

Aproape de miezul nopţii dintre duminică şi luni, furtul a fost semnalat organelor de ordine.

„Cu ocazia deplasării la faţa locului, în apartament a fost găsită o persoană de sex feminin, concubina reclamantului, care a declarat verbal că de fapt ea a sesizat lipsa borsetei respective şi că nu o cunoaşte nici pe tânăra musafiră şi nici ce s-a întâmplat în casă deoarece ea a ajuns la domiciliu de abia după orele 18:00.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de