42 de cartuse de tigari furate chiar din masina cu care erau distribuite


Intră acum și în grupul de

Pachetele cu ţigări reprezintă o atracţie deosebit de mare atât pentru traficanţii cu produse din tutun cât şi pentru hoţi. Nu mai puţin de 42 de cartuşe de ţigări au fost furate pe raza municipiului Fălticeni chiar din maşina cu care se făcea distribuţia acestora.

Incidentul, potrivit datelor obţinute de la IPJ Suceava, a avut loc la finele săptămânii trecute când un agent de vânzări la o societate de distribuţie din judeţ, în vârstă de 31 de ani, a sesizat organele de ordine că persoane necunoscute i-au sustras din mijlocul auto cu care îşi făcea treaba un bax cu 420 de pachete de ţigări.

“În urma verificărilor s-a stabilit că victima s-a deplasat în municipiul Fălticeni pentru a distribui ţigări la mai multe magazine. După ce a parcat autoturismul, a mers într-un magazin, a stat aproximativ 15 minute şi în momentul în care a revenit a constatat că butucul de la sistemul de asigurare de la uşile din spate, era forţat şi din interior i-a fost sustras un bax în care avea 42 de cartuşe cu ţigări” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Conform aceloraşi surse valoare prejudiciului se ridică la circa 45 de milioane de lei vechi.


Intră acum și în grupul de