Bucuresteni organizati intr-o banda de hoti din supermarket-uri din tara prinsi la ultimul furt din Suceava


Intră acum și în grupul de

Trei bucureşteni organizaţi într-o grupare de hoţi din magazinele tip supermarket din ţară au fost prinşi la finele săptămânii după ultimul furt dat într-o unitate de profil de pe raza municipiului reşedinţă de judeţ.

Hoţii au fost prinşi în flagrant de poliţiştii Biroului Investigații Criminale Suceava. Potrivit IPJ Suceava iniţial au fost reţinuţi doi tineri care au intrat într-un supermarket şi după ce au încărcat într-un căruţ pentru cumpărături mai multe produse, au ieșit pe la casele de marcat, unde nu se afla casier.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că persoana ce avea căruciorul este un tânăr de 18 ani, ajutat de un prieten de 19 ani, ambii din municipiul Bucureşti. Cei doi erau persoanele care intrau în magazin şi încărcau produsele după care se deplasau cât mai repede la o maşină care îi aştepta în parcarea supermarket-ului şi care era condusă de un bărbat de 37 ani, tot din capitala ţării.

“Împreună cu reprezentanţii unităţii s-a procedat la inventarierea bunurilor aflate în cărucior, stabilindu-se că acestea au o valoare de peste 4.300 de lei tinerii luând tot ce considerau că pot vinde mai uşor altor persoane interesate de chilipiruri în achiziţionarea de produse alimentare fiind vorba de cafea, batoane de salam, ciocolată, cozonaci, gumă de mestecat dar şi detergent ori alte bunuri alimentare.

“Din datele obţinute de polițiști s-a stabilit că cei trei au comis astfel de fapte şi pe raza municipiilor Piteşti, Arad, Sibiu şi Braşov iar în baza materialului probator administrat s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de cei doi tineri pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar faţă de şofer pentru comiterea infracţiunii de complicitate la furt calificat” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de