Campania „Toti pentru curatenia orasului” a debutat la Suceava, in ciuda vremii nefavorabile


Intră acum și în grupul de

Campania destinată curăţeniei de primăvară care a debutat oficial luni, 12 martie 2012, va continua la Suceava în ciuda vremii nefavorabile.

“Deşi vremea ne joacă feste, campania demarată de Primăria Suceava rămâne valabilă din această dimineaţă. În programul de curăţenie al oraşului, intitulat << Toţi pentru curăţenia oraşului >> am implicat asociaţiile de proprietari, dar şi inspectoratele din municipiu. Pentru curăţenia generală sperăm şi în mobilizarea cetăţenilor care pentru materiale auxiliare (mănuşi, saci de gunoi, eurocontainere) pot apela cu încredere la sediul Primăriei Suceava, acolo unde aceste materiale se distribuie gratuit. Indiferent de condiţiile meteorologice ne-am propus ca până la data de 14 aprilie 2012, înainte de Sărbătoarea Paştelui, să finalizăm acţiunea de curăţare şi de înfrumuseşare a străzilor din municipiu”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi.

Conform programului campaniei de curăţenie de primăvară propus de Primăria Suceava, săptămâna aceasta, echipele de salubrizare vor acţiona de-a lungul principalei artere de circulaţie, de la intrarea în Suceava dinspre Fălticeni, până la ieşirea spre Botoşani – străzile Sofia Vicoveanca, 1 Decembrie 1918, 1 Mai, Ştefan cel Mare, Ana Ipătescu, Calea Unirii, Calea Burdujeni.

Săptămâna viitoare, în perioada 19 – 23 martie, campania de curăţenie va ajunge în cartierele Obcine, George Enescu şi Burdujeni.

În a treia săptămână, în perioada 26 – 30 martie, campania de curăţenie va ajunge în zona centrală a Sucevei, în zona ANL Burdujeni şi în cartierele Zamca şi Iţcani.

În perioada 2 – 6 aprilie, campania de curăţenie va fi reluată în mare în toate zonele, pentru ca în perioada 9 – 13 aprilie accentul să fie pus pe curăţenie în zona cimitirelor şi a unităţilor de cult din Suceava.


Intră acum și în grupul de