Femeie de 40 de ani din Scheia, batuta de fata cu concubinul ei


Intră acum și în grupul de

O femeie de 40 de ani din localitatea Şcheia, judeţul Suceava, a fost bătută de doi consăteni, chiar de faţă cu concubinul ei.

Victima a fost agresată în plină stradă in timp ce se plimba cu partenerul de viaţă dinspre Şcheia spre municipiul reşedinţă de judeţ.

Potrivit IPJ Suceava, totul s-a întâmplat la finele săptămânii trecute, pe parcursul zilei de vineri, în jurul orelor 15:00, când femeia însoţită de concubin treceau prin zona Bisericii din satul Sf. Ilie, moment în care s-au întâlnit cu agresorii, un bărbat de 34 de ani şi doi fraţi de 18 şi respectiv 17 ani, care veneau din sens opus cu un atelaj hipo.

Când au văzut-o pe victimă, doi dintre cei trei ocupanţi ai faetonului au sărit din căruţă şi fără discuţii au tăbărât pe aceasta cu pumnii şi picioarele, după care au plecat mai departe.

Femeia nu a vrut să meargă iniţial la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar pentru că sâmbătă durerile erau din ce în ce mai mari victima nu a mai rezistat prezentându-se în faţa medicilor de la UPU Suceava.

Conform IPJ Suceava, în cauză s-a întocmit dosar penal față de agresori sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a se dispune procedural.


Intră acum și în grupul de