Palmuita de iubit intr-un bar din Suceava pentru ca i-a cerut sa nu mai bea


Intră acum și în grupul de

O tânără de 23 de ani din municipiul reşedinţă de judeţ a fost luată la palme de iubitul ei şi a rămas şi fără telefonul mobil pentru că i-a solicitat acestuia să nu mai consume băuturi alcoolice.

Potrivit informaţiilor oferite de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, este vorba despre o fată de 23 de ani şi prietenul ei de 27 de ani din comuna Adâncata, cu care s-a întâlnit într-un bar de pe strada Calea Unirii din municipiu.

Totul s-a întâmplat duminică seara, în jurul orelor 18:00, când tânăra a fost apelată pe telefonul mobil de prietenul ei şi ulterior, însoţită de doi prieteni, s-a deplasat la bar, unde băiatul consuma băuturi alcoolice.

„Între cei doi a intervenit o neînţelegere, iar fata l-a urmat pe prietenul ei în toaleta barului, unde s-au certat întrucât ea i-a solicitat banii pe care-i avea la el, pentru a nu-i cheltui moment în care s-au lovit reciproc cu palmele”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.

Mai mult, fata a declarat în faţa poliţiştilor că la un moment dat prietenul ei i-a sustras un telefon mobil din buzunarul paltonului şi a refuzat să-l restituie, invocând o datorie pe care ea ar fi avut-o faţă de el.

„După ce au ieşit din toaletă şi din bar, tânărul a continuat să aibă un comportament agresiv, lovindu-l cu pumnii pe un alt tânăr pe care îl cunoştea, iar în momentul când a fost anunţată poliţia a dispărut în fugă printre blocuri”, a mai adăugat insp. Ionuţ Epureanu.

Valoarea telefonului a fost estimată la suma de 400 lei, însă victima a declarat că nu se constituie parte civilă, întrucât consideră că va rezolva pe cale amiabilă această problemă cu prietenul ei.


Intră acum și în grupul de