Ghinionul la pacanele l-a facut pe un tanar din Baia sa-si piarda pur si simplu mintile


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 30 de ani din localitatea Baia, judeţul Suceava, a ajuns în arestul IPJ Suceava după ce a făcut un scandal monstru şi a distrus mai multe bunuri intr-un bar unde juca la jocuri de noroc.

Potrivit datelor pe care le deţinem tânărul pasionat de aparatele de jocuri se afla luni seară într-un bar de pe raza comunei de domiciliu, unde juca la jocuri de noroc, însă norocul nu era de partea lui. Din cauza faptului că a pierdut mai mulţi bani, acesta s-a enervat atât de tare la un moment dat încât a smuls din priză cablurile cu care cele trei aparate erau conectate, după care a scos aparatele din bar distrugându-le şi abandonându-le în faţa localului.

Speriaţi, angajaţii de serviciu au chemat în ajutor alţi doi angajaţi ai barului care ajunşi la faţa locului l-au reţinut pe tânărul recalcitrant chemând poliţiştii în ajutor.

Până să ajungă organele de ordine, în sprijinul agresorului au venit încă trei persoane, un bărbat de 61 de ani şi doi tineri de 30 şi 21 de ani, care au cerut celor doi angajați ai firmei să-l lase liber pe prietenul lor.

Ca şi cum ce făcuse până atunci nu era de ajuns, când a văzut că are ajutoare, după eliberare şi ieşirea din bar „tânărul s-a înarmat cu un par şi a început să lovească în ușa de acces de la intrarea în local unde cei doi angajați se retrăseseră, după care a lovit în geamul de termopan al barului distrugându-l. Din primele verificări, rezultă că acesta a fost susținut în acțiunea de distrugere de celelalte trei persoane, care au lovit la rândul lor în ușa şi geamul barului cu obiecte contondente”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Numai sosirea organelor de ordine a putut calma spiritele, după ce poliţiştii au încătuşat trei din cele patru persoane participante la distrugere şi le-au condus la sediul Poliţiei Fălticeni.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniștii publice şi distrugere, iar în baza probatoriului administrat în cauză, s-a luat măsura reținerii autorilor pentru o perioadă de 24 ore, fiind introduşi în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni cu propunere de arestare preventivă”, ne-a mai declarat insp. Ionuţ Epureanu.

Cel mai tânăr dintre persoanele implicate în actele de distrugere, tot din comuna Baia, nu a fost încă identificat, sustrăgându-se de la cercetări, dar fiind dispuse măsuri pentru prinderea acestuia.

Valoarea prejudiciului cauzat a fost stabilit la suma de peste 150 de milioane de lei vechi.


Intră acum și în grupul de