Lungu: „ADREM INVEST s-a angajat, inca odata, sa respecte termenele de punere in functiune a noii centrale termice de la Suceava”


Intră acum și în grupul de

Conferinţă de presă la sediul Primăriei Suceava

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava

TEXT LIVE:

“Cei de la firma ADREM INVEST s-au angajat inca odata sa respecte termenele de punere in functiune a noii centrale termice de la Suceava.

Voi purta discutii cu sindicalistii de la Termica pentru a vedea cum asiguram apa calda si caldura pentru iarna 2012-2013. Asta e prioritar pentru noi.

Din partea Primariei Suceava, responsabilul pentru coordonarea parteneriatului public-privat a fost desemnat directorul de patrimoniu, Mihai Jitariuc.

Vineri, vom avea Consiliul de administratie a Zonei Metropolitane Suceava si vom aproba bugetul pe acest an. Voi discuta cu primarii proiecte pentru implementare.

Primaria a dat 150.000 de lei echipei de fotbal RAPID Suceava. Speram sa reusim sa promovam in Liga a II-a, in acest an.

Va spun din experienta proprie ca asociatiile de proprietari NU vor lua credit de la banci pentru anveloparea blocurilor chiar daca e garantat de Guvern.

Nu sunt interesat de cine mai candideaza la Primaria Suceava. Eu am programul meu si strategia mea, pe care o voi urma.”


Intră acum și în grupul de