Liderul PDL Campulung Moldovenesc asteapta imposibilul de la viceprimarul Negura: demisia de onoare


Intră acum și în grupul de

Organizaţia locală PDL Câmpulung Moldovenesc analizează oportunitatea declanşării procedurilor de demitere a viceprimarului Mihăiţă Negură după ce acesta a decis să părăsească partidul şi să candideze împotriva echipei care l-a susţinut aproape patru ani să îndeplinească această funcţie, se arată într-un comunicat al organizaţiei PDL Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit sursei citate, mai mulţi membri ai organizaţiei locale au cerut demiterea viceprimarului în baza legislaţiei care sancţionează traseismul politic.

Preşedintele organizaţiei PDL Câmpulung Moldovenesc, Gheorghe Niga, consideră că demiterea viceprimarului nu este acum o prioritate pentru partid şi a apreciat că nici în ultimele trei luni din acest mandat nu se va simţi absenţa viceprimarului, se arată în comunicat.

„Nu se va simţi absenţa viceprimarului întrucât acesta oricum nu s-a implicat activ în rezolvarea problemelor locuitorilor oraşului. A preferat să aibă pantofii lăcuiţi şi a evitat praful şantierelor din oraş. Îmi dau seama că mai mult a mimat că face ceva, el având alte preocupări”, a declarat Gheorghe Niga.

Preşedintele PDL Câmpulung Moldovenesc a subliniat că viceprimarul ar fi trebuit să-şi dea demisia de onoare imediat după ce a negociat cu adversarii politici trădarea echipei Flutur-Şerban şi părăsirea partidului care l-a propus şi susţinut pentru această funcţie.

„În acest moment, viceprimarul este plecat în concediu de odihnă. Încă din data de 8 martie, el şi-a luat concediu de odihnă prelungit, până la alegerile locale, când electoratul îi va prelungi definitiv concediul în care este”, a mai declarat Gheorghe Niga.

Preşedintele PDL Câmpulung Moldovenesc a menţionat că în condiţiile în care primarul nu a dispus retragerea atribuţiilor viceprimarului, dl. Mihăiţă Negură continuă cu aceeaşi atitudine, de a mima că este la serviciu, dar prin care abandonează problemele locuitorilor municipiului, preferând să-şi rezolve doar problemele personale.

„Primarul municipiului, dl. Gabriel Constantin Şerban a primit girul preşedintelui organizaţiei judeţene, dl. Gheorghe Flutur, pentru încă un mandat, iar viceprimarul Mihăiţă Negură a decis să abandoneze această echipă. Noi avem proiecte în derulare cum sunt pârtia de schi, reabilitarea drumurilor, reţelele de apa ce trebuie monitorizate în continuare. Începe acum curăţenia de primăvară, sunt foarte multe lucruri de făcut în acest an, iar fiecare avea sarcinile sale. Acum primarul are de acoperit toate aceste activităţi într-un an în care trebuie să se pregătească şi de campania electorală pentru realegerea sa pentru un nou mandat. Îmi declar încrederea în echipa ce este condusă de dl. Şerban având susţinerea şi girul preşedintelui CJ Suceava, dl. Gheorghe Flutur”, a mai declarat preşedintele PDL Câmpulung Moldovenesc Gheorghe Niga.

Viceprimarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, a anunţat în urmă cu două săptămâni că s-a înscris în PNL şi că va candida la funcţia de primar din partea acestui partid.


Intră acum și în grupul de