PSD crede ca Flutur are nevoie de o noua echipa de consilieri (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Purtătorul de cuvânt al organzaţiei judeţene Suecava a PSD, Ovidiu Milici, a declarat luni că PSD nu doreşte să ajungă la guvernare ca urmare a unor „hachiţe” ale preşedintelui Traian Băsescu ci doar prin votul acordat de români Uniunii Social Liberale.

Ovidiu Milici a reactionat într-o conferinţă de presă faţă de afirmaţiile preşedintelui cum că i-ar fi oferit lui Victor Ponta postul de premier şi a spus că Traian Băsescu minte când susţine că a făcut o ofertă serioasă pentru ca USL să preia guvernarea.

„Preşedintele minte pentru că nu a făcut nici o ofertă serioasă USL pentru a prelua guvernarea. Numirea unui premier se tratează în mod responsabil, cu respectarea legilor şi Constituţiei şi nu în glumă”, a explicat Milici.

Din punctul de vedere al purtătorului de cuvânt al PSD Suceava din textul stenogramei discuţiilor reiese foarte clar că a fost „o propunere miştocărească”.

El a arătat că PSD nu doreşte să ajungă la guvernare ca urmare a hachiţei unui singur om ci prin votul popular.

„Nu vrem să venim la guvernare ca urmare a hachiţei unui om, a preşedintelui, ci prin votul dat de români. Schimbarea va fi făcută după votul poporului şi nu prin voinţa arbitrară a unui singur om”, a precizat Milici.

Social-democratul sucevean a subliniat că a constatat cu „îngrijorare” că preşedintele organizaţiei judeţene a PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a căzut „în plasa manipulării” preşedintelui Traian Băsescu şi a declarat că ştia de intenţia preşedintelui de a oferi guvernarea USL.

„Flutur a picat în plasa manipulării lui Traian Băsescu. Flutur nu remarcă problemele de credibilitate ale lui Traian Băsescu şi cred că Flutur are nevoie de o altă echipă de consilieri”, a conchis Ovidiu Milici.


Intră acum și în grupul de