Au aparut primele probleme de la gheata pe raurile din judeţul Suceava. Afla aici despre ce răuri este vorba si in ce localitati


Intră acum și în grupul de

Temperaturile înregistrate în ultimele zile au adus deja şi primele probleme din acest an pe apele curgătoare din judeţul Suceava.

Potrivit datelor pe care le deţinem, militarii Detaşamentului de pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrători ai Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă au intervenit pe parcursul zilei de luni în urma formării unui pod de gheaţă pe pârâul Valea Seacă, în Câmpulung Moldovenesc pe strada Simion Florea Marian.

„La sosirea echipajelor, erau formate pe albia pârâului mai multe zăpoare de gheaţă care obturau cursul apei, patru gospodării din apropiere fiind în pericol de inundare” ne-a declarat plt.maj. Alin Găleată, purtător de cuvânt în cadrul ISU Suceava.

După aproximativ două ore zăpoarele au fost sparte cu mijloace de primă intervenţie şi cu ajutorul unui buldoexcavator, albia pârâului Valea Seacă fiind deblocată şi pericolul de inundare îndepărtat.


Intră acum și în grupul de