USL a publicat lista candidatilor la CJ si primariile resedinta de judet. La Suceava s-a stabilit ca vor candida Nechifor la CJ si Baisanu la primarie


Intră acum și în grupul de

Uniunea Social-Liberala a dat publicitatii, luni seara, lista candidatilor comuni ai USL în judetele tarii pentru presedintia Consiliilor judetene si pentru functia de primar al municipiilor resedinta de judet.

Conform USL, la Suceava va candida la functia de presedinte al CJ Suceava, presedintele organizatiei, deputatul Catalin Nechifor, care fusese desemnat de mai multe luni candidat pentru aceasta functie.

Sursa citata, precizeaza ca la functia de primar al municipiului Suceava va candida, din partea USL, presedintele PNL Suceava, Alexandru Baisanu.

Decizia USL este surprinzatoare în conditiile în care Baisanu nu a acceptat aceasta candidatura, iar în cadrul organizatiei judetene PNL Suceava au fost mai multe candidaturi, fiind luate în calcul candidatura lui Ilie Nita si a fostului prefect interimar, Ovidiu Doroftei.

Baisanu a evitat sa confirme candidatura sa pentru functia de primar al municipiului Suceava, un anunt urmând sa fie facut cel mai probabil în cursul zilei de joi.


Intră acum și în grupul de