Un barbat si o femeie trimisi in judecata pentru inselarea unei banci comerciale cu peste 160.000 de franci elvetieni


Intră acum și în grupul de

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a doi suceveni, Alexandru Cezar Ichim sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi uz de fals şi Mariana Cuşnir sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de complicitate la înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Potrivit probatoriului administrat de către procurori s-a stabilit că învinuita, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din municipiul reşedinţă de judeţ, i-a pus la dispoziţie inculpatului Alexandru Ichim la începutul lunii martie 2008, un dosar de creditare conţinând mai multe înscrisuri sub semnătură privată.

Mai exact a fost vorba despre un dosar necesar obţinerii unui credit bancar. Acesta conţinea acte semnate în fals, adeverinţe de venit, decizii şi state de plată cu ajutorul cărora bărbatul a obţinut, în mod fraudulos, un împrumut bancar în valoare de peste 160.000 de franci elveţieni, pe care, odată văzut cu banii în mână, omul a uitat să-l mai restituie.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Suceava.


Intră acum și în grupul de