Ion Lungu pune mana la curatenia municipiului dar ii vrea alaturi si pe tinerii din oras (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Edilul şef al municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri că la ora actuală întreaga atenţie a angajaţilor Domeniului Public este acordată campaniei de curăţenie a oraşului.

În plus, primarul Sucevei a mai afirmat că va fi alături de cetăţeni chiar şi personal şi nu se sfieşte să pună mâna pe lopată şi mătură dar vrea ca alături de el să-i găsească şi pe locuitori, în special tinerii suceveni.

„Până acum s-a intervenit cu precădere pe principalele artere de circulaţie din municipiul Suceava unde a fost nevoie să se strângă şi câteva tone de material antiderapant aruncat pe străzi pe timpul iernii dar începând cu această săptămână fronturile de lucru se vor muta în cartiere. În acest sens sunt deja pregătite echipele de intervenţie într-o primă etapă pentru Obcini, George Enescu şi cartierele Cuza Vodă 1,2 şi 3 din Burdujeni urmând ca în cel mai scurt timp să atacăm şi celelalte zone ale oraşului” a declarat primarul Ion Lungu.

Pe lângă activitatea de măturare şi spălare a părţii carosabile se va interveni deasemeni pe spaţiile verzi existente, se vor vopsi băncile din parcuri, bordurile şi coşurile de gunoi metalice, a grilajelor metalice de pe marginile arterelor de circulaţie dar anul acesta se vor realiza şi două amenajări peisagistice pentru sensul giratoriu din Burdujeni şi cel de la intrarea în oraş dinspre Fălticeni.

„Voi participa şi eu în cursul zilei de joi în Cartierul Tineretului din Burdujeni. Vom fi prezenţi într-un număr sporit deoarece Primăria va veni cu utilaje în zonă, cu saci menajeri şi oameni de la Rosal pentru că acolo am depus tot efortul pentru a moderniza noul cartier existent iar acum alături de locuitorii din zonă şi poate chiar şi elevi de la unităţile de învăţământ din apropiere vrem să depunem toate eforturile ca intrarea în oraş dinspre Aeroport să arate cât mai bine” a mai adăugat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de