Incepand de luni, restrictie de circulatie pe DN 2E in judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Începând de luni şoferii cu maşini grele vor fi nevoiţi să acorde o atenţie mai mare traseului pe care îl vor urma deoarece vor fi impuse restrictii privind circulaţia acestora pe DN 2E în judeţul Suceava.

Potrivit IPJ Suceava s-a dispus restricţionarea traficului greu mai mare de 10 tone pe DN 2E, km 30 + 575 – km 64 + 750 (intersecţie DN 17 cu DN 2E în localitatea Păltinoasa – intersecţie DN 2E cu DN 17A în localitatea Marginea) cauzat de degradările majore ale sistemului rutier ca urmare a condiţiilor meteorologice manifestate în iarna 2011 – 2012 şi amplificate de traficul greu care se desfăşoară pe acest sector de drum.

Conform Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, restricţia de circulaţie se va institui pentru mai bine de o lună de zile, fiind vorba de perioada 26 martie – 1 mai 2012, urmând ca în funcţie de evoluţia lucrărilor de remediere să fie reactualizată restricţia cu cel puţin 5 zile înaintea termenului de expirare.

Circulaţia rutieră a vehiculelor cu greutate totală mai mare de 10 tone se deviază pe ruta ocolitoare: Păltinoasa – (DN 17) – Suceava – (DN 2) – intersecţie DN 2 cu DN 2H – Rădăuţi – (DN 17A) – Marginea.


Intră acum și în grupul de