Tragedie in localitatea Darmanesti, judetul Suceava! Un copil de doar 6 ani a murit muscat de cainii fara stapan


Intră acum și în grupul de

Tragedie în localitatea Dărmaneşti, judeţul Suceava! Un băieţel de doar 6 ani a fost găsit mort pe un teren viran din apropierea cimitirului comunal după ce a fost atacat cu sălbăticie de câinii fără stăpân din zonă.

Primele cercetări efectuate de poliţişti au arătat că băieţelul prezintă multiple urme de muşcături pe membrele inferioare, pe corp dar şi în zona capului. Minorul, un copil din localitate, şi-a pierdut viaţa în jurul orelor 11:00, după ce a fost atacat de animalele fără stăpân aciuate pe lângă o groapă de gunoi, pe când se deplasa de la domiciliu, pe drumul vicinal care face accesul în cimitirul satului dinspre DJ 209D, pe un teren viran.

„Copilul a fost surprins de mai mulţi câini fără stăpân care l-au muşcat de mai multe ori pe tot corpul şi în zona gâtului, provocându-i leziuni care au condus la deces” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Mai exact, băieţelul a murit în chinuri groaznice fără să poată fi salvat de cineva, deoarace examinarea exterioară a cadavrului a pus în evidenţă multiple plăgi muşcate la nivelul întregului corp, fapt care arată că minorul a încercat pe cât posibil să se apere, precum şi două plăgi muşcate, profunde, la nivelul gâtului, ce indică faptul că animalele au atacat victima şi după ce aceasta a căzut la pământ.

Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Judeţean Suceava în vederea efectuării necropsiei iar cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Suceava pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul minorului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Suceava, Ionuţ Epureanu, raportul preliminar al necropsiei a indicat că moartea copilului a fost violentă, provocată de hemoragia generată de secţionarea unor vase de sânge în zona gâtului prin muşcătură de animale, cel mai probabil câine.

Sursa citată a menţionat că în acest caz s-au prelevat probe, fire de păr, mulaj al muşcăturii, al unuia dintre câinii indicaţi de un martor ocular, fratele copilului mort, urmând ca acestea să fie comparate cu urmele găsite pe corpul copilului.


Intră acum și în grupul de