Doi salariati din Suceava batuti de fiul unui coleg de munca pe care l-au suparat


Intră acum și în grupul de

Doi bărbaţi din municipiul reşedinţă de judeţ au ajuns joi seară pe patul de spital după ce au fost luaţi la bătaie chiar în incinta societăţii comerciale unde sunt angajaţi. Potrivit IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 19:00 pe când salariaţii ieşeau din tură.

Victimiele, una în vârstă de 45 iar cealaltă de 46 de ani, au fost luate la bătaie de un tânăr de 20 de ani şi alţi cinci prieteni care îl însoţeau pe acesta.

Potrivit declaraţiilor oferite de insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava, cei doi bărbaţi au precizat că motivul agresiunii a fost neînţelegerile avute anterior cu tatăl agresorului.

În urma loviturilur primite victimele au ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, una cu „traumatism cranio-facial, hematom epicornian occipital şi ruptură dentară”, iar ca de-a doua cu „traumatism cranio-cercebaral, contuzie cerebarală şi fractură piramido-nazală”.
„Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe faţă de băiatul colegului lor de serviciu precum şi în vederea identificării celorlalţi agresori, iar în funcţie de numărul de zile îngrijiri medicale va fi efectuată încadrarea juridică definitivă a faptei şi se va dispune procedural” a mai adăugat Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de