Lucrarile de modernizare a strazilor din municipiu vor readuce haosul in traficul sucevean (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Venirea primăverii readuce haosul de pe străzile municipiului reşedinţă de judeţ. Conducerea administraţiei publice locale a anunţat, la finele comandamentului pe lucrările de investiţii susţinut pe parcursul zilei de marţi, că vor fi reluate lucrările de modernizare pe arterele de circulaţie din Suceava.

Potrivit primarului municipiului, Ion Lungu, se va trece efectiv la treabă începând de săptămâna viitoare, când se vor relua frezările în asfalt pe bulevardul principal, acolo unde s-au abandonat activităţile la finele anului trecut, şi pe alte patru străzi din Burdujeni sat.

O altă problemă pe care municipalitatea vrea să o rezolve cât mai repede este cea a realizării sensului giratoriu de la intersecţia străzii Nicolae Bălcescu cu bdul principal, mai exact în faţă la McDonald’s. Conducerea administraţiei publice locale sucevene îşi doreşte finalizarea acestuia până pe data de 15 mai, urmând a avea astfel în municipiu o arteră de circulaţie care numără nu mai puţin de trei sensuri giratorii pe o distanţă de câţiva zeci de metri.

„Probabil pe strada Nicolae Bălcescu circulaţia va fi întreruptă, dar trebuie ca până pe data de 15 mai, să finalizăm lucrările pentru a nu ne prinde perioada în care se întorc stranierii, iar traficul rutier din oraş cunoaşte o creştere semnificativă. Trebuie stabilită o strategie foarte clară şi vom încerca să lucrăm cât mai mult după-amiază sau noaptea dacă este cazul”, a declarat edilul şef al municipiului Suceava, Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de