Microbuz din Suceava, rasturnat marti dupa-amiaza pe DN 1B, in judetul Buzau


Intră acum și în grupul de

Un microbuz în care se aflau membrii unui ansamblu folcloric din Suceava a fost implicat într-un grav accident de circulaţie, produs marţi după-amiază, pe DN 1B, în judeţul Buzău.

Potrivit informaţiilor oferite de insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava, în mijlocul de transport ce aparţine Centrului Cultural Bucovina, se aflau 21 de persoane, cea mai tânără dintre ele având vârsta de 12 ani, iar dintre acestea şapte copii şi trei adulţi au fost transportaţi la spital cu ajutorul mai multor ambulanţe chemate imediat la faţa locului.

Incidentul rutier a avut loc în jurul orelor 14:00, aproape de intersecţia DN 1B cu DN 2 (E85), în zona cunoscută sub numele de “Hanul lui Ţintă”. Cercetările efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit că microbuzul se deplasa dinspre Buzău spre Bucureşti, dar şoferul acestuia a greşit drumul şi a efectuat o manevră de întoarcere moment în care a fost acroşat din lateral de un autoturism care venea cu viteză. Impactul a fost atât de puternic încât microbuzul s-a răsturnat pe marginea drumului.

Din fericire, pasagerii microbuzului nu au suferit răni grave.


Intră acum și în grupul de