100 de milioane de lei vechi, pierdute in cateva minute de neatentie


Intră acum și în grupul de

Aproape 100 de milioane de lei vechi au pierdut doi angajaţi ai unei societăţi comerciale din Bucureşti, în timpul serviciului, după câteva momente de neatenţie.

Conform datelor oferite de IPJ Suceava, incidentul a fost semnalat poliţiştilor de către păgubiţi, marţi, în jurul orelor 18:30, pe când se aflau pe raza oraşului Gura Humorului, judeţul Suceava.

Din cercetările efectuate de către organele de ordine, a reieşit faptul că cei doi bărbaţi derulează activitatea de alimentare cu butelii de aragaz în mai multe locaţii de pe raza judeţului Suceava. Pe parcursul zilei de marţi, au făcut acelaşi lucru în localităţile Frasin, Vama, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei şi Gura Humorului – cartier Voroneţ, în baza contractelor încheiate, ocazie cu care au încasat mai multe sume de bani, conform chitanţelor pe care le deţineau, bani ce au fost puşi într-o casetă metalică, amplasată între scaunele din cabina autocamionului cu butelii.

„Pe raza oraşului Gura Humorului, cei doi au descărcat mai multe butelii la o locuinţă particulară lăsând portierele autocamionului închise, dar neasigurate şi caseta în care ţineau banii încuiată, dar cu cheia în yală”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

După ce au încasat de la proprietarul locuinţei aproape 600 de lei, cei doi bărbaţi au vrut să pună banii în caseta metalică, ocazie cu care au constatat că ceilalţi bani adunaţi, în valoare de peste 9.000 de lei, ce se aflau în interior, lipsesc.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de