Doua strazi din Suceava, care n-au vazut niciodata asfaltul, intra in atentia municipalitatii. Vezi aici despre ce strazi este vorba (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Două străzi din municipiul reşedinţă de judeţ, care nu au văzut niciodată de la înfiinţarea lor şi până acum culoarea asfaltului au intrat acum în atenţia conducerii administraţiei locale.

Potrivit afirmaţiilor făcute de edilul şef al municipiului Suceava, Ion Lungu, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri, este vorba despre străzile Bogdan Vodă şi Mihail Sadoveanu, artere de circulaţie care s-au dorit a fi modernizate cu fonduri europene, dar clasarea lor în categoriile 3 şi 4 au făcut imposibil acest lucru.

„În ce priveşte strada Bogdan Vodă, lucrările se vor derula pe o distanţă de 300 de metri urmând a deveni o arteră de circulaţie cu două benzi încadrate de trotuare pe ambele părţi, iar Mihail Sadoveanu va deveni o stradă lungă de aproape un kilometru cu două benzi de 2,5 m fiecare şi de asemeni trotuare în lăţime de 1 metru”, a declarat primarul oraşului, Ion Lungu.

În cadrul şedinţei Consiliului Local de joi, va fi supusă dezbaterii aprobarea indicatorilor tehnico-economici, termenul de finalizare a lucrărilor fiind de o lună pentru strada Bogdan Vodă şi de 60 de zile pentru strada Mihail Sadoveanu.


Intră acum și în grupul de