Batrana de 75 de ani din Bosanci, violata in propria-i casa chiar de vecinul ei


Intră acum și în grupul de

O bătrână de 75 de ani din localitatea Bosanci, judeţul Suceava a fost violată în propria-i casă chiar de un vecin de-al ei, în noaptea de marţi spre miercuri. A doua zi, în jurul orelor 10:00, victima s-a dus direct la Secţia nr.2 Poliţie Rurală Bosanci, unde le-a povestit agenţilor tot ce i s-a întâmplat.

În urma cercetărilor efectuate de echipa operativă, s-a stabilit că violatorul a intrat în casa bătrânei în jurul orelor 23:00, în timp ce femeia se afla în pat. Iniţial, aceasta a auzit zgomote în curte şi ulterior de geam spart pe laterala casei fapt pentru care s-a speriat, iar de frică, a urcat cu ajutorul unei scări în podul locuinţei, de unde a început să strige după ajutor.

„La scurt timp a auzit zgomote de geam spart şi uşi trântite, după care i-a recunoscut vocea vecinului ei, un bărbat în vârstă de 40 de ani. Acesta a coborât victima din pod, iar intr-o cameră a locuinţei a întreţinut cu ea relaţii sexuale împotriva voinţei bătrânei”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

În urma măsurilor întreprinse, suspectul a fost găsit, ocazie cu care şi-a recunoscut fapta fiind reţinut pe bază de ordonanță pentru săvârșirea infracțiunilor de „viol, distrugere, violare de domiciliu și lipsire de libertate” şi urmează să fie prezentat în faţa instanței cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de