Patru microbuze ucrainene cu tigari de contrabanda, descoperite intr-o singura noapte, in Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Organele de control din Punctul de Trecere al Frontierei Siret, judeţul Suceava, au descoperit, în noaptea de miercuri spre joi, pe parcursul a doar câteva ore, nu mai puţin de patru microbuze care transportau ţigări de contrabandă.

Autovehiculele, toate marca Mercedes, erau conduse de cetăţeni ucrainenei şi existând suspiciunea că acestea transportă produse din tutun, au fost efectuate controale amănunţite asupra tuturor.

„Cu ocazia verificărilor în acestea au fost descoperite, ascunse în pereţii laterali ai microbuzelor, precum şi în bagajele personale ale şoferilor, cantitatea de aproape 5.600 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană conducătorii auto recunoscând că au ascuns ţigările în vederea sustragerii de la controlul vamal, pentru a le introduce ilegal în România în scopul comercializării pe piaţa neagră”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al STPF Suceava, comisar Ilie Poroch.

Ţigările, în valoare de aproape 70 de milioane de lei vechi, au fost reţinute în vederea confiscării de către organele vamale, iar cei patru şoferi au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 8.000 de lei fiecare.


Intră acum și în grupul de