Bataie cu bate si rangi pe raza comunei Darmanesti, in urma unei afaceri nereusite


Intră acum și în grupul de

Un scandal monstruos a avut loc pe parcursul zilei de joi, pe raza localităţii Dărmăneşti, judeţul Suceava, după ce patru bărbaţi au tăbărât cu bâte şi răngi metalice pe doi fraţi din municipiul reşedinţă de judeţ.

Din datele obţinute de la Biroul de presă al IPJ Suceava, victimele, în vârstă de 28 şi respectiv 29 de ani, au avut o înțelegere verbală cu un tânăr de 23 de ani, din comuna Dărmănești în legătură cu vânzarea unor bunuri. Din păcate, cel din urmă a uitat să mai vireze şi banii pe produsele primite, astfel că cei doi fraţi s-au deplasat cu maşina în comuna de domiciliu a acestuia pentru a lua legătura personal cu cel în cauză și a lămuri problema.

„Pe raza localităţii Dărmănești, în apropierea școlii, în timp ce se deplasau pe DJ 209D, victimele au oprit la semnalele luminoase ale unui autoturism cu numere de Spania, din care a coborât inițial persoana căutată. Aceasta a avut un schimb de replici mai dure cu cei doi frați, după care s-a întors la mașina din care coborâse şi a revenit împreună cu altă perasoană de 26 ani, tot din aceeaşi localitate, înarmați cu bâte și au început să-l lovească pe unul dintre fraţi”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Ca şi cum acest lucru nu ar fi fost de ajuns, în timp ce victimele erau lovite cu brutalitate de cei doi agresori, alţi doi bătăuşi, unul de 20 de ani şi o a patra persoană neidentificată încă, au coborât din autoturismul agresorilor și l-au atacat cu răngi metalice pe celălalt sucevean. După ce au lovit în cei doi ca în nişte saci de box, toţi agresorii s-au suit înapoi în autoturismul cu care se deplasau şi au fugit de la locul faptei.

Victimele au fost transportate la Secția UPU a Spitalului Județean Suceava, iar în urma cercetărilor efectuate în cauză, s-a început urmărirea penală față de trei dintre autori pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr. 5 Botoșana pentru identificarea și reținerea celuilalt suspect, în vederea prezentării către Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile”, a mai adăugat Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de