Ei cu Ei. Noi, dacă ne mai rămâne ceva, votăm când vor ei, ce vor ei


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Comisiei parlamentare de control al SRI, Cezar Preda, a dezvăluit că lumea interlopă nu mai apelează la ajutorul parlamentarilor, ci intră ei direct în viața politică, și a criticat ”sistemul actual labil de vot” prin care tinerele beizadele vor primi, ca și în 2008, în DAR, un loc în Parlament.

Discutia este insa mult mai amplă si o puteţi citi pe dcnews.ro

“Am vrut să avem o analiză foarte clară a penetrării lumii interlope în spaţiul politic românesc şi evoluţia sa de la aceea de a te folosi de oamenii politici şi până aţi atinge scopul. Au depăşit această situaţie în 2004, au început să intre ca şi consilieri locali, judeţeni, iar în 2008 au depăşit şi această barieră şi au intrat direct în viaţa politică spunând «Ce nevoie mai am eu de politician când pot să intru cu bani să fac eu politică?» şi am ajuns la această nenorocire”, a afirmat Preda, fiind citat de Mediafax.

Cezar Preda nu a vorbit prostii niciodată. Chiar şi când părea la prima vedere că e in contra-timp cu greii partidului, cînd grei in partid erau nume de genul Elena Udrea sau Roberta Anastase.

Întrebarea mea e simplă. Ce mai urmează?


Intră acum și în grupul de