Sucursala suceveana a Bancii Transilvania s-a mutat in casa noua (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Reprezentanţii sucursalei Suceava a Băncii Transilvania (BT) au inaugurat miercuri seară, un nou sediu aflat pe strada Armenească, Nr.2, lângă Autogara din municipiu.

Comparativ cu precedenta, noua locaţie este mult mai spaţioasă, oferind un plus de vizibilitate clienţilor săi. De asemenea, Banca Transilvania s-a extins la Suceava şi prin deschiderea Agenţiei Centru, situată pe strada Nicolae Bălcescu, Nr.4.

Potrivit reprezentanţilor săi, investiţiile făcute în Banca Transilvania din Suceava în ceea ce priveşte reţeaua de unităţi, au reprezentat o prioritate pentru bancă, pentru prima parte a acestui an. Obiectivul propus de BT a fost crearea unui mediu cât mai atractiv pentru întâlnirea cu clienţii, în opinia lor, sediile reprezentând cartea de vizită a unei companii.

Aceleaşi surse precizează că datorită realocării, noua sucursală Suceava are în prezent o suprafaţă de peste 700 mp, dublă faţă de fostul sediu. Aceasta cuprinde spaţii dedicate efectuării de operaţiuni pentru persoane fizice şi juridice, precum şi spaţii dedicate consilierii şi creditării clienţilor.

“Cunoscută ca o unitate bancară puternică în zona Sucevei, la nivel de judeţ, reţeaua BT cuprinde 13 unităţi, în cadrul cărora lucrează peste 150 de angajaţi. De asemenea, aproximativ 55.000 de clienţi din zonă au ales până acum să lucreze cu Banca Transilvania, existentă de zece ani pe piaţa suceveană. Ca parte a comunităţii, banca s-a implicat în proiecte dedicate localnicilor, cum ar fi simpozioane, concursuri şi nu în ultimul rând, susţinerea echipei de handbal Universitatea Suceava”, au arătat reprezentanţii BT.

Banca Transilvania este cea mai mare instituţie bancară cu capital major românesc, cu linii de business dedicate categoriilor diferite de clienţi – persoane fizice, companii mari, IMM-uri şi Divizia Pentru Medici. Are peste 1,5 milioane de clienţi, aproape 560 de sedii şi peste 6.000 de angajaţi.


Intră acum și în grupul de