Nechifor: „Am sentimentul ca avem un premier securist 100 %”


Intră acum și în grupul de

Conferinţă de presă la sediul PSD Suceava

Cătălin Nechifor, preşedinte PSD Suceava

TEXT LIVE:

“Am sentimentul ca avem un premier securist 100 %. Mihai Răzvan Ungureanu nu poate uita ca e la SIE. nu e capabil sa gaseasca o solutie pentru Cupru Min.

Daca premierul investea cu cap in Cupru Min, salva ramura si pastra rezerva naturala de cupru. Premierul securist gaseste bani pentru pohta primarilor PDL.

Banii pe care ii pune la bataie Mihai Răzvan Ungureanu pentru primarii PDL nu sunt adusi de sotia lui de la OMV. Este o abordare care justifica motiunea de cenzura a opozitiei.

Transferurile de la PDL catre USL nu pot fi benefice decat limitate si facute decent. Cred ca acum putem fi transanti. Daca Flutur va veni la PSD, eu, Catalin Nechifor, va trebui sa merg la albanezi pentru ca nu e acceptabiul asa ceva. Flutur nu va fi acceptat la PSD. Sunt persoane care pot fi primite, dar nu toate.

A trecut un an de cand Flutur ne-a promis drumuri. Vad ca drumul de la Dolhasca nu e gata, cel de la Cosna la fel. Himera PNDI a fost o minciuna gogonata. Dupa ce vom conduce CJ, vom gasi o solutie financiara pentru a reinvia SC Drumuri si Poduri SA. Planul nostru pentru infrastructura rezida si in revitalizarea SC.

Fiecare partid serios, cand se practica alegeri, isi fac cate un congres pentru un mesaj national. USL, pe 7 aprilie, vom avea congrese la toate cele 3 partide.

Va dam semnalul ca incepem lupta si ca suntem o constructie politica puternica si corecta. E un angajament politic ca mergem mai departe in aceeasi constructie. La PDL vad ca nu isi propun Congres pentru ca la ei ar fi catastrofal. O si vad pe Udrea venind la tribuna si spunand ce a facut ea pentru PDL. Din cate am discutat cu liberalii, va fi o interdictie de a participa la tombola pe care PNL o va organiza, pentru membrii USL.

Consilierul judetean Titi Petrea si-a inaintat demisia din partid si vom opera procedural in sedinta urmatoare a Consiliului Judetean Suceava.”


Intră acum și în grupul de