Agresorul gelos care l-a casapit pe concubinul fostei sale iubite cu toporul a fost bagat dupa gratii


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 35 de ani din localitatea Dorna Candrenilor, judeţul Suceava, care l-a căsăpit cu toporul pe concubinul fostei sale iubite, a fost băgat după gratii. Iniţial, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus pe parcursul zilei de miercuri reţinerea agresorului Cristinel Olteanu, pentru 24 de ore, dar joi, Tribunalul Suceava a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor şi violare de domiciliu.

Miercuri dimineaţă, în jurul orelo 06:30, tânărul din Dorna Candrenilor, a pătruns fără drept în locuința unde se afla fosta lui iubită şi actualul concubin al acesteia, un tânăr de 23 de ani din Vatra Dornei.

Agresorul i-a găsit pe cei doi încă în pat şi fără a sta pe gânduri l-a lovit de mai multe ori pe tânăr cu un topor găsit pe holul locuinţei în zona capului. Transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava, victima a ajuns pe mâna medicilor mai mult moartă decât vie cu multiple plăgi şi fracturi la nivelul cutiei craniene.

După săvârşirea faptei, atacatorul a fugit, dar poliţiştii l-au găsit pe Cristinel Olteanu, câteva ore mai târziu, pe un drum forestier de pe muntele Ouşoru, pe raza comunei Coşna.


Intră acum și în grupul de