Ministrul Agriculturii a fost prezent la deschiderea „Targului de Paste” de la Suceava. Vezi aici ce si-a achizitionat Fuia de la targ (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Prezenţa ministrului Agriculturii, Stelian Fuia, pe parcursul zilei de vineri, în judeţul Suceava, a coincis cu deschiderea „Târgului de Paşte” din municipiul reşedinţă de judeţ. Astfel că Fuia a participat alături de oficialităţi sucevene la deschiderea acestui târg organizat în zona Parcului Central din municipiul Suceava şi a apreciat numeroasele standuri cu produse tradiţionale, în special de preparate din carne sau lapte.

El a gustat suc de mere produs de o firmă suceveană şi şi-a cumpărat preparate tradiţionale din carne. Totodată, în zona unde expun meşterii populari, ministrul a cumpărat o păpuşă de artizanat reprezentând o bătrână, o icoană pe lemn, a primit o mascotă realizată dintr-o nucă şi a mai cumpărat un ou încondeiat.

Ministrul a spus că produsele tradiţionale fără aditivi sunt foarte bune şi că este important să fie promovate brandurile locale din cât mai multe zone geografice ale ţării. Stelian Fuia s-a întâlnit în judeţ cu fermieri, crescători de animale şi a inaugurat sediul APIA din Vatra Dornei.


Intră acum și în grupul de