Constantin Severin expune la Targul international de Arta „Barcelona Showcase” 2012


Intră acum și în grupul de

Artistul plastic sucevean Constantin Severin a fost invitat să participe la cea de-a doua ediţie a Târgului Internaţional de Artă “Barcelona Showcase” 2012, care va avea loc în luna iulie 2012, în faimoasa Casa Batlló, o bijuterie arhitectonică marca Gaudi, vizitată zilnic de circa 1.600 de turişti.

Vernisajul va avea loc în ziua de 14 iulie 2012. „Deoarece în acea perioadă mă voi afla la Montreal, voi fi totuşi prezent la << Barcelona Showcase >> 2012 cu câteva din lucrarile mele, care vor fi expuse în luna mai şi la Bucureşti, la expoziţia personală de la Galeriile de Artă ale Municipiului Bucureşti.

După opinia mea, târgul de artă de la Barcelona, care va fi curatoriat de Global Art Agency, un eveniment artistic major anti-sistem, deoarece, spre deosebire de târgurile tradiţionale, cu un mare impact pe piaţa de artă, Cologne, Basel, etc, care invită doar galerii de artă importante, la cel din oraşul lui Gaudi sunt invitaţi şi selectaţi în mod direct artişti de valoare din întreaga lume. O şansă de reîmprospătare a pieţei internaţionale de artă.

<< Barcelona Showcase Team >> mi-a făcut recent o promisiune pentru ediţia de anul viitor, care m-a bucurat mult: << Hope next year to meet you in Barcelona and focus on your concept >> ( << Sperăm ca anul viitor să te întâlnim în Barcelona şi să aducem în prim-plan conceptul tău! >> )”, a declarat Constantin Severin.

Reamintim că artistul plastic sucevean Constantin Severin este iniţiatorul curentului – expresionism arhetipal.


Intră acum și în grupul de