Birourile unei societati comerciale cu punct de lucru in Scheia, ravasite in totalitate pentru doar 500 de lei


Intră acum și în grupul de

Punctul de lucru din localitatea Şcheia, judeţul Suceava, al unei societăţi comerciale cu sediul în capitala ţării a fost găsit, luni dimineaţă, răvăşit de hoţi.

Potrivit IPJ Suceava, descoperirea a fost făcută în jurul orelor 07:45, de o angajată a unităţii economice pe postul de economist care a venit la lucru. Imediat, aceasta a sunat la poliţie, cercetările efectuate de oamenii legii stabilind că pe parcursul weekend-ului, când firma nu are program de activitate, persoane rămase deocamdată necunoscute au pătruns în incinta punctului de lucru prin forțarea și escaladarea geamului tip termopan de la baie.

Odată ajunşi în interior, autorii „au răvășit toate bunurile și documentele din birouri și mobilierul existent şi au sustras suma de 485 lei, din două mape aflate pe un birou”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava, care a adăugat că cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de