Si-a chemat prietenul la un pahar, iar drept multumire a ramas fara bunurile din casa


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 18 ani din localitatea Berchişeşti, judeţul Suceava, nu îşi va mai invita prea degrabă prietenii la el acasă, după ce ultimul gest de acest gen a necesitat ulterior şi intervenţia poliţiei.

Luni după-amiază, poliţiştii Secției Rurale nr. 10 Păltinoasa au fost sesizați de către băiat cu privire la faptul că i-au dispărut mai multe bunuri din casă, după ce a stat la un pahar cu mai multe persoane de vârstă apropiată.

Cercetările efectuate de organele de ordine au stabilit că tânărul l-a invitat duminică noapte pe un prieten de-al său pentru a bea câteva pahare împreună. Cunoştinţa chemată în vizită a mai venit însoţită de alte trei persoane pe care gazda nu le cunoştea, toate din oraşul Gura Humorului, judeţul Suceava.

Din păcate, conform datelor obţinute de la IPJ Suceava, după mai multe pahare date peste cap, în jurul orei 03:30, profitând de faptul că partea vătămată se simțea rău din cauza consumului excesiv de alcool, şi că s-a întins în pat, prietenul gazdei și cei trei însoţitori ai săi au sustras din livingul și dormitorul locuinței victimei un monitor LCD, un telefon și un parfum, valoarea prejudiciului fiind de circa 1.800 lei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de