Scos de martorii accidentului din masina cu care s-a rasturnat in sant, a fugit de la locul faptei


Intră acum și în grupul de

Un grav accident de circulaţie a fost înregistrat marţi seară, în jurul orelor 19:00, pe DJ 209B pe raza comuna Mălini, judeţul Suceava, conducătorul auto vinovat de producerea lui fugind de la locul faptei.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, la volanul autoturismului se afla un bărbat de 46 de ani din localitate care din cauza neatenţiei a izbit un atelaj hipo condus de un consătean de 32 de ani şi în care se mai afla fiica acestuia de 6 ani.

Impactul a fost atât de puternic încât după izbitură autovehiculul s-a răsturnat în şanţul de pe partea cealaltă a străzii. Mai mulţi martori la accident s-au grăbit să-l ajute pe şoferul prins în maşina răsturnată, iar după ce l-au scos afară acesta a fugit de la locul faptei.

“Căruțașul și fiica sa au fost consultați de cadrele sanitare sosite la fața locului cu ambulanța, constatându-se că nu au suferit leziuni grave iar autorul accidentului a fost găsit la domiciliu declarând că nu a suferit leziuni, însă starea emoțională nu-i permite să dea detalii cu privire la împrejurările accidentului”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

În cauză se va întocmi dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”, întrucât sunt indicii că autoturismul este radiat din circulație în Anglia, urmând a se efectua verificări în acest sens.


Intră acum și în grupul de