Batran de 85 de ani din Zamostea, batut si legat in propria-i casa pentru 800 de lei


Intră acum și în grupul de

Un bătrân de 85 de ani din localitatea Zamostea, judeţul Suceava, a trăit momente de groază în noaptea de vineri spre sâmbătă, când persoane necunoscute l-au legat şi bătut pentru a le da banii strânşi în casă.

Victima s-a trezit cu agresorii tăbărând peste el în propria-i locuinţă, în jurul orelor 02:00. Fără să se poată apăra, bătrânul a fost lovit de câteva ori apoi legat de mâini şi de picioare. Pentru că nu vroia să spună unde ţine banii strânşi din pensie, atacatorii l-au ameninţat cu moartea.

Nepotul acestuia, un tânăr de 17 ani aflat în vizită, a fost descoperit şi el de tâlhari într-o altă cameră din casă. Legat la fel ca bătrânul, dar lăsat fără supraveghere în dormitorul unde a fost găsit, adolescentul a reuşit să se dezlege şi să fugă la vecini.

Când şi-au dat seama de cele întâmplate, tâlharii au strâns cei 800 de lei găsiţi prin casă şi au dispărut în noapte până la sosirea poliţiştilor.

„Bătrânul a fost preluat de un echipaj medical şi transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde a rămas internat, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie în vederea identificării autorilor”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de