Tanar de 19 ani, bagat in puscarie, dupa ce a talharit un adolescent in fata unei discoteci

Un tânăr de doar 19 ani din localitatea Zamostea, judeţul Suceava, a ajuns după gratii, în a doua zi de Paşte, după ce pe parcursul sărbătorilor, a tâlhărit un adolescent de 17 ani din comuna Marginea.

Potrivit informaţiilor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, tânărul a fost reţinut iniţial de poliţişti pe parcursul zilei de luni, după ce în jurul orelor 03:00, în timp ce se afla în faţa unei discoteci din localitatea de domiciliu, l-a acostat pe adolescent solicitându-i bani.

Pentru că iniţial victima a refuzat să-i dea acestuia suma cerută, agresorul a început să-l ameninţe şi apelând şi la violenţă a primit 100 de lei. Se pare însă că tâlharul nu s-a mulţumit doar cu atât astfel că a smuls telefonul din mâna adolescentului şi a fugit.

Organele de ordine au reuşit la scurt timp după ce au fost sesizate de cele întâmplate să-l prindă pe autor şi să recupereze aparatul telefonic în valoare de circa 300 de euro, după care a fost introdus în arestul IPJ Suceava.

Pe parcursul zilei de marţi, tânărul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi cu propunerea de arestare preventivă.