Tanar de 19 ani, bagat in puscarie, dupa ce a talharit un adolescent in fata unei discoteci


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de doar 19 ani din localitatea Zamostea, judeţul Suceava, a ajuns după gratii, în a doua zi de Paşte, după ce pe parcursul sărbătorilor, a tâlhărit un adolescent de 17 ani din comuna Marginea.

Potrivit informaţiilor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, tânărul a fost reţinut iniţial de poliţişti pe parcursul zilei de luni, după ce în jurul orelor 03:00, în timp ce se afla în faţa unei discoteci din localitatea de domiciliu, l-a acostat pe adolescent solicitându-i bani.

Pentru că iniţial victima a refuzat să-i dea acestuia suma cerută, agresorul a început să-l ameninţe şi apelând şi la violenţă a primit 100 de lei. Se pare însă că tâlharul nu s-a mulţumit doar cu atât astfel că a smuls telefonul din mâna adolescentului şi a fugit.

Organele de ordine au reuşit la scurt timp după ce au fost sesizate de cele întâmplate să-l prindă pe autor şi să recupereze aparatul telefonic în valoare de circa 300 de euro, după care a fost introdus în arestul IPJ Suceava.

Pe parcursul zilei de marţi, tânărul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi cu propunerea de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de