Patronul unui bar din satul Uncesti, batut de doi clienti in timp ce era la munca


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 54 de ani din localitatea Fălticeni, judeţul Suceava, a solicitat marţi după-amiază ajutorul poliţiştilor aparţinând Secţiei Rurale nr.12 Preuteşti, după ce a fost agresat de două persoane.

Potrivit IPJ Suceava, omul este patronul unui bar şi un magazin mixt ce îşi derulează activitatea pe raza satului Unceşti, iar pe parcursul zilei de marţi, pe când se afla la muncă, în local au intrat două persoane, un localnic de 34 de ani, însoţit de un tânăr necunoscut.

Până acum, nu se cunosc cu exactitate cauzele conflictului spontan izbucnit între cele trei persoane, dar se ştie că cei doi clienţi l-au agresat pe patron, bărbatul de 34 de ani, strângându-l şi de gât.

„Cercetările sunt continuate în vederea identificării şi celei de-a doua persoane şi stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului, urmând ca în funcţie de rezultatul examinării medico-legale a victimei să fie efectuată încadrarea juridică a faptei şi să se dispună procedural”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de