Tanar de 18 ani prins in flagrant la miezul noptii pe cand fura bunuri dintr-o masina


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 18 ani a fost prins în flagrant de oamenii legii, pe când tocmai se pregătea să sustragă mai multe bunuri dintr-un autoturism parcat pe strada Cuza Vodă din municipiul reşedinţă de judeţ.

Din datele obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, tânărul este din oraşul Dolhasca, judeţul Suceava şi a fost prins de o patrulă pedestră din cadrul Poliţiei municipale, în noaptea dinspre miercuri spre joi, în timp ce aceasta executa serviciul de patrulare pe strada Cuza Vodă.

În apropiere, a fost depistat şi fratele autorului, un băiat de doar 8 ani, care fusese pus de tânăr să stea de pază.

„Tânărul a declarat că, trecând pe lângă autoturismul în cauză, a văzut în interior mai multe bunuri, printre care o geacă şi un portofel, a intrat în interior forţând sistemul de închidere al portierei stânga-faţă şi, în timp ce încerca să sustragă bunurile, a fost surprins în autoturism de patrula de poliţie”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Cei doi au fost conduși la sediul Secției de Poliţie Burdujeni, unde s-a întocmit proces-verbal de constatare a infracţiunii flagrante pentru comiterea infracţiunii de tentativă la furt calificat, cercetările fiind continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.


Intră acum și în grupul de