Liceenii de clasa a XI-a, asteptati la a doua etapa a Concursului „Student pentru o zi” organizat de Universitatea „Stefan cel Mare” din Suceava


Intră acum și în grupul de

Universitatea “Ştefan cel Mare” din Suceava va găzdui în perioada 12-13 mai 2012, a doua etapă a concursului regional “Student pentru o zi” destinat elevilor de clasa a XI-a, informează reprezentanţii instituţiei de învăţământ superior.

“Pentru liceenii care participă la competiţie pe echipe, 6 aprilie a fost data limită de înscriere a echipelor. Pe 12 mai, este programat concursul tematic pe echipe la disciplinele informatică, electronică-automatizări, geografie, istorie, ştiinţe socio-umane, iar pe 13 mai, concursul tematic pe echipe la disciplinele română, engleză, franceză, germană”, se arată pe site-ul USV.

Reamintim că prima etapă a manifestarii „Student pentru o zi” s-a încheiat în data de 5 aprilie 2012 și a fost dedicată elevilor de clasa a XII-a. “Premiile totale ale concursului însumează peste 25.000 lei, la care se adaugă 42 de certificate de agrementare ce permit admiterea pe locurile fără taxă, în fruntea listei de admitere, la specializarea dorită din cadrul USV. Pentru elevii care nu au obţinut certificate de agrementare în cadrul concursului pe domenii, dar au rezultate notabile şi argumentează convingător opţiunea de a fi student al universităţii sucevene, concursul de eseuri le oferă o nouă şansă pentru câştigarea unui loc fără taxă şi a unei burse de studii la universitatea suceveană”, explică organizatorii concursului.


Intră acum și în grupul de