„Iepurasul de Paste” din Shopping City Suceava i-a adus o excursie in Antalya unei femei din Siret. Afla aici despre cine este vorba


Intră acum și în grupul de

Campania „Iepuraşul de Paşte” la Shopping City Suceava şi-a desemnat câştigătorul marelui premiu: o excursie all inclusive pentru două persoane în Antalya, oferit împreună cu agenţia Simply Travel, informează într-un comunicat de presă, Anca Ciutac, specialist marketing în cadrul shopping mall-ului.

Potrivit acesteia, Lăcrămioara Găină în vârstă de 44 de ani din Siret a câştigat premiul cel mare cu un bon de cumpărături din hypermarket-ul CARREFOUR în valoare de 369,89 lei. „Excursia în Antalya este cadoul perfect pentru doamna Lăcrămioara la aniversarea a 25 de ani de căsătorie, astfel că va pleca în luna mai într-o excursie de vis alături de soţul şi de băieţelul lor în vârstă de 11 ani”, precizează Anca Ciutac.

„În perioada 1-12 aprilie 2012 cumpărăturile de Paşte din Shopping City Suceava au fost recompensate cu premii pe masură. Zilnic, pe toată perioada campaniei, primii 150 de clienţi care au facut cumpărături de minim 100 lei şi s-au prezentat la Info Point au primit în dar de la Iepuraş cosmetice Avon şi bijuterii, precum şi băuturi răcoritoare Coca-Cola. La extragerea finală s-a acordat marele premiu, o excursie all inclusive pentru două persoane în Antalya oferită împreună cu agenţia de turism Simply Travel, precum şi cei 350 de iepuraşi de pluş care au format oul de dimensiuni uriaşe ce a făcut deliciul copiilor pe toată durata campaniei. Lista câştigătorilor poate fi consultată pe pagina de Facebook şi site www.shoppingcitysuceava.ro”, se arată în document.

„Agenţia de turism Simply Travel este nouă pe piaţa turismului din Suceava, însă datorită parteneriatelor pe care le deţine cu cei mai mari tour-operatori din ţară, oferă cele mai bune destinaţii de vacanţă”, se mai arată în comunicatul de presă.


Intră acum și în grupul de