Doua persoane spitalizate şi un bar distrus in localitatea Valea Stanei, dupa o cearta intre trei consateni


Intră acum și în grupul de

Două persoane au fost internate în spital şi un bar din localitatea Valea Stânei, judeţul Suceava, a avut mult de suferit duminică noapte după un scandal izbucnit între trei consăteni.

Poliţiştii chemaţi în jurul orelor 22:30 la faţa locului au găsit în local două persoane agresate, prezentând mai multe leziuni la nivelul feţei şi a corpului, precum şi mai multe distrugeri în interiorul barului şi la un autovehicul parcat în imediata apropiere a acestuia.

„Din cercetări a rezultat că pe fondul consumului de alcool, în local a izbucnit un conflict spontan între doi tineri de 22 şi 26 de ani şi un consătean de 44 de ani. În urma conflictului, tinerii au suferit leziuni multiple şi au fost transportaţi la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, stabilindu-se faptul că primul necesită 7-9 zile de îngrijiri medicale, iar cel de-al doilea 30 de zile de îngrijiri medicale”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, a încadrării juridice a faptelor comise, precum şi cu privire la vinovăţia fiecărui participant, urmând ca în funcţie de rezultat să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de