Grav accident de circulatie, provocat de o groapa din asfaltul de pe DJ 178D


Intră acum și în grupul de

O simplă groapă din asfalt a contribuit decisiv la producerea unui grav accident de circulaţie pe DJ 178D, pe raza oraşului Cajvana, luni seară, în jurul orelor 19:00.

Conform Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul rutier a avut loc în timp ce o localnică de 20 de ani conducea un autoturism, a cărui roată dreapta spate a intrat într-o groapă din partea carosabilă și a făcut explozie.

Scăpată de sub control maşina a intrat pe contrasens părăsind partea carosabilă lovind un şanţ și oprindu-se apoi într-un copac de pe marginea drumului.

Din fericire, atât conducătoarea auto cât şi cele două prietene ale sale, de 18 şi 21 de ani, care se aflau în autovehicul, au scăpat doar cu răni uşoare.

“Cu ocazia cercetărilor, s-a stabilit că tânăra şoferiţă nu posedă permis de conducere şi a fost condusă la spital în vederea recoltării biologice, însă nu a putut fi testată cu aparatul etilotest întrucât acuza dureri în zona pieptului şi a spatelui, fiindu-i însă recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal ce urmează a fi soluţionat procedural”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de