Locuri de munca in Danemarca pentru somerii suceveni. Vezi aici in ce domenii


Intră acum și în grupul de

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava semnalează existenţa a două locuri de muncă vacante în Danemarca pentru ocupaţiile specialist în fertilizarea solului prin irigaţii, respectiv supraveghetor echipă de culegători de căpşuni.

Pe site-ul instituţiei se arată că în cazul primului post de muncă vacant, viitorul angajat va lucra într-o fermă daneză specializată în cultivarea căpşunilor şi a zmeurei în solarii şi pe câmp. La locul de muncă, lucrătorul va avea deplină responsabilitate în fertilizarea şi irigarea solului, cu precizarea că experienţa în acest domeniu constituie un avantaj la angajare. De asemenea, ocupantul postului trebuie de aibă peste 18 ani şi să cunoască limba engleză la un nivel avansat. Plata se va efectua pe fiecare oră lucrată.

În cazul celui de-al doilea job, pe site-ul AJOFM Suceava se arată că o fermă daneză situată în vestul insulei Zealand, specializată în cultivarea căpşunilor şi zmeurei în solarii şi pe câmp, cautã un superviser cu experienţă la recoltarea căpşunilor. Acesta va supraveghea 80 de culegători de căpşuni. Pentru ocuparea postului este obligatorie experienţa în acest domeniu. Este necesară cunoaşterea limbii engleze la un nivel avansat. Plata se va face pe oră.

Termenul limită pentru depunere CV-urilor în scopul ocupării unuia din cele două locuri de muncă vacante în Danemarca este 9 mai 2012.

Detalii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon: 0230/523.279, int. 104


Intră acum și în grupul de