Primarul Sucevei este total nemultumit de cum au reinceput lucrările de reabilitare a principalei artere de circulatie din municipiu (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, s-a arătat total nemulţumit de modul în care au reînceput lucrările de reabilitare a principalei artere de circulaţie din municipiul reşedinţă de judeţ.

Startul a fost dat pe parcursul după-amiezii de luni, pe Calea Unirii, lucrările de frezare a bulevardului urmând a se executa mai mult pe timpul nopţii sau în intervale orare în care nu se înregistrează o afluenţă sporită a circulaţiei rutiere.

Lucrările se înscriu într-un proiect demarat în toamna anului trecut, ce se bucură de finanţare europeană şi care prevede modernizarea a 14 străzi sucevene.

În cadrul comandamentului organizat marţi la sediul municipalităţii, edilul-şef al oraşului s-a arătat însă total dezamăgit de cum au repornit activităţile, solicitând o întrevedere de urgenţă cu directorii firmelor care se ocupă de lucrări pentru remedierea situaţiei.

“Sunt nemulţumit în totalitate de cum stau lucrurile, nu se poate aşa ceva! Ne pregătim de trei luni de zile pentru demararea acestora, iar acum s-a blocat jumătate de Burdujeni şi nu se întâmplă nimic. Nu mai merge cu vorbe şi cu scuze! Trebuie să lucrăm milimetric, dar se lucrează haotic şi nu este decât o proastă organizare”, a declarat Ion Lungu.

Primarul a mai spus că, deocamdată, nu se pune în discuţie o sancţionare a firmelor care execută proiectul, dorindu-se remedierea cât mai rapidă a situaţiei şi finalizarea lucrărilor, în cel mai scurt timp, dar nu a exclus acest lucru dacă nu se va vedea o îmbunătăţire în acest sens.


Intră acum și în grupul de