Spargere de zeci de milioane de lei vechi, intr-un apartament din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din comuna Corocăieşti, judeţul Vaslui, s-au ales cu o pagubă de zeci de milioane de lei vechi, după ce pe parcursul zilei de luni, locuinţa în care stau pe raza municipiului reşedinţă de judeţ a fost vizitată de hoţi.

Apartamentul aparține unei familii plecată la muncă în Anglia, în imobil locuind cu acordul acestora începând de săptămâna trecută, doi tineri, unul de 20, iar celălalt de 22 de ani.

Potrivit IPJ Suceava, victimele au declarat că au lipsit din apartament doar o oră, în intervalul 15:00 – 16:00, pentru a se întâlni cu nişte prieteni, iar când s-au întors, au constatat că uşa de acces în locuinţă era descuiată chiar dacă o încuiaseră la plecare.

Din apartament, hoţii, rămaşi deocamdată necunoscuţi, au plecat cu un laptop, suma de aproape 400 de euro, două aparate foto model vechi şi patru telefoane mobile în valoare de peste 30 de milioane de lei vechi.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului investigaţii criminale Suceava în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului cauzat.


Intră acum și în grupul de