150 de metri de cablu telefonic, furat in apropierea localitatii Ilisesti, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Hoţi de cupru au reuşit să sustragă circa 150 de metri de cablu telefonic în apropierea localităţii Ilişeşti, judeţul Suceava.

Furtul a fost descoperit de un angajat al unei firme de telefonie, luni dimineaţă, în jurul orelor 10:00, acesta anunţând imediat poliţia.

“În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că în extravilanul satului Ilișești, la ieșirea spre comuna Bălăceana, respectiv în dreapta drumului județean, autori necunoscuți, după ce s-au urcat pe un stâlp, au tăiat și sustras cablul de telefon cu fire din cupru, pe o distanță de 84 metri”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp. Ionuţ Epureanu.

Mai mult, în timpul efectuării cercetărilor la faţa locului, angajatul societăţii de telefonie a mai sesizat faptul că tot în cursul zilei, a observat că din rețeaua de telefonie din interiorul comunei Ilişeşti, respectiv de pe traseul Ilișești-Ciprian Porumbescu, la ieșirea din localitate, în intravilan, a mai fost sustrasă o bucată de cablu.

“Autorii rămaşi necunoscuţi au acţionat asemănător şi în acest caz, iar după ce s-au urcat pe un stâlp, au tăiat și sustras cablul de telefonie cu fire din cupru pe o distanță de 65 metri, cu tot cu cablul metalic de susținere al acestuia şi o cutie terminală de la o extremitate a cablului menționat”, a adăugat Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de