UNPR Suceava atrage atentia ca nu se va lasa intimidat de presiunile din exterior


Intră acum și în grupul de

Preşedintele UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a declarat marţi că este de neînţeles cum anumiţi lideri de partide, de la putere sau din opoziţie, în loc să-şi rezolve problemele grave cu care se confruntă în interior, găsesc timp pentru a-i intimida pe candidaţii UNPR pentru alegerile locale din iunie.

Vartic a arătat într-un comunicat de presă că a constatat cu bucurie, dar şi cu întristare că lansarea candidaţilor UNPR pentru alegerile locale din zona Suceava nu a trecut neobservată. Ea a menţionat că bucuria a fost că oamenii obişnuiţi au trimis mesaje de încurajare pentru atitudinea pe care o are organizaţia UNPR în legătură cu problemele care-i frământă, dar a fost întristată din cauză că unii lideri politici au început contactarea candidaţilor pentru a le cere să renunţe la implicarea în politică. „Li se cere să renunţe la implicarea în activitatea politică a UNPR. Din nefericire pentru aceştia, oamenii noştri nu s-au lăsat intimidaţi de ameninţările primite”, a subliniat liderul UNPR.

Potrivit Cătălinei Vartic, UNPR îşi respectă rivalii de pe scena politică suceveană şi acelaşi lucru îl aşteaptă şi de la aceştia. „Indiferent de presiunile pe care le vor face liderii PDL sau PSD, UNPR va continua să fie consecvent principiilor sale. Şi eu şi colegii mei vom arăta care sunt proiectele noastre, care sunt soluţiile pe care noi le-am găsit, care sunt greşelile făcute în administraţie şi nu ne vom îndepărta nici o clipă de oameni şi de problemele lor”, a subliniat liderul UNPR Suceava.

UNPR a lansat, vineri, 20 de candidaţi de primar din zona municipiului Suceava precum şi candidaţii pentru Consiliile locale din aceste localităţi.


Intră acum și în grupul de