Scandal intre doua familii de romi din Valea Moldovei, oprit de mascatii SIR


Intră acum și în grupul de

Un scandal izbucnit, joi seară, între două familii de romi din localitatea Valea Moldovei, judeţul Suceava, a fost potolit doar de intervenţia unei echipe operative din cadrul Secției nr.10 Poliție Rurală Păltinoasa, împreună cu o grupă de intervenție a Serviciului Intervenţie Rapidă.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, scandalul a pornit de la o ceartă iscată între două tinere, una de 29 de ani, iar cealaltă de 22 de ani, în urma căreia, de ambele părți au intervenit rudele acestora, aproximativ 7 persoane, care au aruncat cu pietre unii împotriva altora.

„În urma incidentului, trei persoane au fost lovite de pietre în zona corpului, suferind diferite leziuni, dar după ce au fost transportate cu ambulanța la Spitalul orășenesc Gura Humorului şi li s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate nu au necesitat internarea”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Intervenţia organelor de ordine a dus la aplanarea conflictului, cei implicați în bătaie fugind în pădurea Obștei Valea Seacă, iar pentru a nu degenera conflictul, la faţa locului au rămas peste noapte mascaţii din cadrul SIR Suceava.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere şi lovire sau alte violențe, urmând să se dispună procedural”, a mai adăugat Ionuţ Epureanu.


Intră acum și în grupul de