Barbat de 59 de ani din Vicovu de Sus, ucis de un sofer beat care a fugit de la locul accidentului


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 59 de ani din Vicovu de Sus, judeţul Suceava, s-a stins din viaţă după ce a fost lovit de o maşină, pe când se întorcea către casă. La volanul autoturismului, se afla un tânăr de 29 de ani din aceeaşi localitate, rupt de beat, care a fugit de la locul faptei.

Potrivit IPJ Suceava, accidentul a avut loc pe strada Primăverii, când victima se deplasa cu bicicleta, fiind lovit din spate de către autovehicul. În urma coliziunii, bărbatul a fost aruncat pe carosabil, iar autoturismul a virat stânga, intrând în coliziune cu un gard din sârmă.

„După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior la domiciliu, iar când a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Victima a fost preluată de către un echipaj al ambulanței, însă a decedat în drum spre Spitalul Județean de Urgenţă Suceava. În plus, cu ocazia verificării în baza de date, s-a constatat că tânărul vinovat de producerea incidentului rutier nu avea dreptul să se afle la volanul unei maşini deoarece figurează cu permisul de conducere anulat din februarie 2009.

În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 ore şi introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de