Ion Lungu si-a depus candidatura pentru inca un mandat la Primaria Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„Le cer, cu inima deschisă, un vot sucevenilor. Nu vin doar cu promisiuni, ci cu fapte şi realizări. Nu mă bat în promisiuni, ci doresc să rezolv problemele sucevenilor”, este declaraţia făcută vineri de primarul Sucevei, Ion Lungu, după ce şi-a înscris candidatura pentru al treilea mandat la cârma Primăriei Suceava. El a spus că în ultimii opt ani, oraşul Suceava a mers bine şi că vine în faţa alegătorilor cu gândul cel bun, cu fapte şi realităţi, cu proiecte ce pot fi atinse.

Edilul-şef sucevean a arătat că în etapa de reconstrucţie şi dezvoltare a Sucevei a fost ajutat de echipa de consilieri locali şi de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, dar că i-a avut alături şi pe suceveni. Actualul primar al Sucevei a subliniat că doreşte ca şi în următorul mandat să fie făcută o echipă cu administraţia locală, cu administraţia judeţeană şi cu sucevenii, astfel încât să se poată spune ulterior că toţi au contribuit la dezvoltarea oraşului.

Ion Lungu a fost primul candidat care şi-a înscris candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Suceava, iar în momentul când a înmânat dosarul de candidatură, şi-a făcut cruce.

Ales primar al municipiului Suceava în 2004, când a candidat din partea PNL, Ion Lungu a fost reales în funcţie în 2008, când a candidat din partea PDL.

Odată cu depunerea candidaturii pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, PDL Suceava şi-a înscris şi lista de candidaţi pentru funcţiile de consilier local, din care fac parte, alături de actualii viceprimari ai Sucevei, Lucian Harşovschi şi Viorel Seredenciuc, Gheorghe Onofrei, Vasile Monacu, Liviu Cîrlan, Adrian Ciobanu Timofi, Cristian Creţu, Niculai Barbă, Costel Tătăranu, Daniel Ungurian, Liviana Enea, Cristain Ursu, Vasile Barabaş, Aurelia Petcu, Liviu Andreescu, Constantin Ionesi, Bogdan George Păstrăv, Mihaela Pohoaţă, Florin Iordan, Daniel Murariu, Maria Sica Rusu, Valentin Huianu Airinei, Lazar Tipa, Cristian Sapariuc, Constantin Ciurlă, Ciprian Creţu, Adrian- Laurenţiu Popovici, Florin Tcaciuc.

Preşedintele Organizaţiei Judeţene de Tineret a PDL Suceava, actualul viceprimar Lucian Harşovschi, care candidează pentru un nou mandat de consilier local, a declarat vineri, că etapa care urmează este una extrem de importantă şi l-a asigurat pe Ion Lungu de tot sprijinul tinerilor democrat-liberali din municipiu. “Proiectele derulate de primarul Ion Lungu sunt cele de care Suceava are nevoie şi care vor face din acest oraş un model de urmat printre capitalele judeţelor din Moldova. Avem încredere în Ion Lungu şi îl sprijinim necondiţionat”, a declarat viceprimarul Lucian Harşovschi.


Intră acum și în grupul de